Созопол – столица на Музите

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Muzite 2024 05 26 02От 5 до 15 юли 2024 в Созопол ще се проведе осемнадесето издание на един от най-атрактивните младежки фестивали – „МУЗИТЕ“. В продължение на десет дни Созопол ще се превърне в арена на музика, танци, кино, литература, театър, фото, приложни изкуства и нестандартни форми.

 

Целта на организаторите – Сдружение Музите и Община Созопол е да осигурят достатъчно вдъхновяващи събития, които да стимулират младежкото творчество и изява, както и да провокират настроението на посетителите с алтернативни форми на развлечение.

 

Фестивалът е съревнование на художественото майсторство и полезно професионално партньорство, съчетание на динамичния младежки дух и талант с летен отдих и творчески изяви, празник на изкуството и трайни приятелства. Младежкият ентусиазъм, артистичната жар и инициативността на младите таланти разшириха географията на участниците и утвърдиха фестивал „Музите“ като мащабен творчески форум, на който си дават среща различни форми на изкуство, култури и национални традиции.

 

За информация: www.muzite.org

Facebook:  https://www.facebook.com/FestivalMuzite

Снимки:

https://flickr.com/photos/127657163@N08/
https://muzite.org/bg/%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f/

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.