ЖЕНИ ВТОРА УПОТРЕБА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

No!Или с думите на великия Цицерон – секънд хенд бич

Жените са сложни създания. За разлика от мъжете, които са само три вида – факъбъл, ънфакъбъл енд ънтинкъбъл. Трите степени на непорочното зачатие. Многообразието на жените е толкова пъстро, че цял куп идиоти, барабар и аз, са изговорили чаршаф самотни думи, част от които днес наричаме световна литература. Но сега, ще се спрем на един специфично умъртвен подвид, широко застъпен в природата – употребената жена. За какво може да бъде употребена една жена? Развихрете съзнанието си, няма аз да ви давам идеи. Но ви е известен типажа – всички сте плащали за това. Винаги плащаш за грешките на мухльото преди тебе, а за да ти е още по-белодробно – те сравняват с хубавите моменти на мухъла. Той, мухълът като такъв, може да е всякакъв – гадже, съпруг, някой дет просто си шиба и разбира се неизживяния несподелен. Тя може да е прекрасна, цветът на жените, ангелът небесен, който като зърнеш дъха ти да спира (което е хубаво щото може да имаш лош дъх – не се шашкай), но… Зад всяка изоставена жена стои един мъж, които се е уморил да я чука. И копелето виновно за това си ти! Ако се съмняваш – върви си измери кръвното или просто се вслушай в приятелите ти дет викат, че нещо си заслабнал.

От къде започва тази дълбока традиция е леко индивидуално… Някъде между мъжете, които не могат да си позволят да я изведат. А тя иска да види свят. И излиза да види свят. И светът й го начуква. Начуква го й в резерв. И свършва с – “Не ме анализирай!”. Всички преебани жени викат – не ме анализирай.

Те си мислят, че са единствените преебани. Сякаш имат монопол над това. “Не! Не може да ползваш тая дума! Тя е моя! Аз съм си я заслужил с пот на челото и… Моя е! Изстрадал съм я! Страдам и сега!”. Ето тук женската солидарност се дъни – “таа само се прави”. Дългогодишни приятелства са си заминавали само за една вечер на тема кой е по-преебан. Според мене сички са, ама това е… Бе преживей го – ползвай лубрикант!

Още от запознаването ви, започва глобална осирация. Първоначално си свеж полъх, после свеж, накрая само полъх. И ако си изненадан, си единственият изненадан. Тя е изживяла всичко това с, айде да не са много, но поне 7-8… 78 човека. Има няма. Изведнъж пред лицето ти проблясват картини от миналото как вече не си говорила с този или онзи или пък оня там егати путьото се разревал… И ти вместо да си тръгнеш, седиш и гледаш колко много не й пука за теб. Седиш! Щот си мъж! Седиш до края! Или докат не те изгонят. Щото мухльовци, нека си признаем, таман си си тръгнал, ама вече гърбът ти е точка в гъза на комар, и изскача някоя сантименталност. Ножичката, с която си е рязала ноктите или тая снимка, на която така те гледа… не може да те гледа така и да не й кърви сърцето за теб! Това, което не искаш да правиш е да грабнеш телефона и да споделиш колко топло те гледа. Че това наистина добре изглеждащо момиче гледа така топло грозен ръб като теб. Ама не, може да се е зачела нещо, да й харесва марката на апарата или просто да мисли доволно колко си тъп. Майната й, тя е кучка. След употреба всички четат упътването и стават кучки. Това, което трябва да вземеш предвид като възможност е да нараниш! Нараняването винаги е добре! По-безопасно е. И тоя дето ще плати за това е мухльото след теб – ти отдавна си след.

 

Сега не отричам, че има жени, които искат да бъдат спасени. Могат да бъдат спасени. Намират щастие с някой човечец, отглеждат деца, живеят задружно и в разбирателство и… със същото разбирателство всички опрашват жена ти, а ти се мъчиш да го вдигаш на друго похабено създание, което ти е утеха в скапания живот.

 

Бройте това за част втора, ако можете да броите. Следващия път ще си говорим за брака или за романтиката или изобщо няма ви говоря. Щот може да съм ви обиден! Или просто да съм зает тоя сезон да играя мухльо.

 

 

Въпроси и отговори от предишно изданиe – FAQ (факю)


Роси – не знам, що липсват стойностните автори. Се задоволяваш на мене.

Светла Павлова – Твърдението, че не харесвам жени е много невярно! Аз не харесвам мъже.

Да си муза е проклятие. Изисква огромно търпение и вяра. Не пожелавам тази титла никому.

Уверявам те, ликувам на коренно различни неща. Няма коментар, който да ме накара да се чувствам пич.

Alba – Усетът е ключа!

Какичка – Оставям изследването на мъжете в ръцете на подходящия за целта пол. По тази тема съм лаик.

Stan – Прекрасно си разбрал, че и лошият пример е пример! И че трябва да е лично иначе е просто едно нищо. Както и, че това не е нито персонална статия, нито лична обида към някого. Ако някой се е намерил, било то познат или непознат за мен, нека не се ласкае излишно – може да съм му взел само маратонките!

BG – Тъжно, но факт.

Миранда – хем съм съгласен с теб, хем трябва да замълча защото съм доста вулгарна натура. Видно е. Но красивото и грозното вървят ръка за ръка. Да се надяваме да има просто добри комбинации.

Eva – Уверявам Ви, че речника ми съвсем не е прост – в него има толкова думи, които не познавам!

SS – е тя жената не е само за разплод. Но… Не зная, признавам ти, малко на прима виста ми идва тази мисъл, но някои същества е по-добре, че не са майки. Жалко за други, които искат, но нямат тази възможност.

Иван Николов Иванов – Като те гледам и искам да говоря само за дантели. От златните ръце на баааааааааааба.

Лист отбрулен – страшно харесвам поезията в името, което сте избрали. Ето и следващата част.

 

Следва

 

 

ПС

За въпроси или забележки: kifli@forumat-bg.com

Мейлът е съвсем реален!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.