ТРУПНИ ЧЕРВЕИ ГЛОЗГАТ БЪЛГАРИЯ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Ако в България няма справедливост, трябва да си я извоюваме САМИ!         Държавните чиновници към министерствата и агенциите в момента се държат като обезумели трупни червеи. От началото на прехода се крадеше, но някак свенливо, потайно, по социалистически. След олимпийските кражби на Симо – крадеца от Мадрид, краденето у нас наистина се превърна в олимпийски спорт. Мародери като Милен Велчев, Долорес Арсенова, Емилия Масларова, Мургина, Кушлев, Николай Василев, Цонев и пр. знайни и незнайни хайдуци късаха със зъби и нокти, от плътта на държавата.

В същото време умираха болни деца и възрастни хора, поради недостиг на средства за лечението им. Цинизма на управляващите през последните години премина всякакви граници и от затворите бяха освободени стотици убийци и криминални престъпници. Обратно пропорционално, всеки месец по тридесет хиляди българи оставаха без работа. Всички крупни крадци бяха оправдани от органите на „правосъдието”. Всички кокошкари бяха натикани в затвора „за назидание” и сплашване на плебса. Спрямо рехавите митинги на една шепа протестиращи срещу огромните безобразия в страната, бяха насъскани съмнително назначени, въоръжени полицаи, които с палки избиха желанието на останалите встрани граждани, да търсят справедливост. Всеки ден се вижда как „пазителите на реда” – полицаи, съдии, депутати и прокурори умишлено нарушават и погазват закони, правила и норми. „Нашата полиция” ни пазеше да не надигнем глава и случайно да променим създаденото вече статукво. Иначе как щяха сами да си определят и раздават бонуси от общата баница, разни арогантни и нагли нищожества? Докато спекуланти на храни, лекарства, енергоносители и други олигарси трупат милиони, останалите българи измират бързо и сигурно.Милост за тях няма. Те не са цигани, за да идват милиони за тях от Сорос, Европа или света. Те са експлоатирани и избивани като роби от всякаква престъпна сган – мутри, доктори, фармацевти, полицаи, търговци и пр. организирани мафиоти.

         Нормалните хора живеят в такъв стрес, че бързо стават жертва на всякакви болести, не са пълноценни в работата и личния си живот и се отчайват. Приемат геноцида над себе си като нещо нормално и вървят безразлично към скотобойната, която са им уредили българските „управляващи”. Защото няма държавна политика за развитието на нито един отрасъл или сектор в икономиката, науката, културата, образованието, здравеопазването и отбранителната способност на държавата. Няма социална политика за българите. Напоследък се строят главно магистрали и спортни зали, сякаш главната цел на всеки българин е да позяпа баскетбол, а после да се метне на катафалката и по най-бързия начин, и най-прекия път да напусне родината. Независимо, че сме най-застаряващата в Европа нация, с най-много болни на глава от населението, с най-ниски доходи и най-високи цени на горива, храни, ток, вода и услуги, НИТО ЕДНА европейска или световна организация или държава не намери за нужно да ни помогне ако не за друго, то поне да сложим ред в собствената си къща. Те не са и длъжни всъщност – щом ние сме толкова неспособни да се справим с престъпността по ниските и високи етажи на властта, значи не заслужаваме да живеем като останалите европейци.

         И тук идват следните изводи: Ако в България няма справедливост, трябва да си я извоюваме САМИ! Ако съдът не наказва престъпниците, трябва САМИ да ги наказваме! Ако ни е страх да се противопоставим на геноцида срещу нас, то САМИ сме си виновни!

         Държавата е паднало на колене, едва дишащо животно. Трупните червеи от всякакви партии, браншови организации, министерства, агенции и общини го гризат със стръв, каквато и срещу най-големия враг не се среща. Критичната точка страшно бързо наближава.Всекидневно се нагнетява народен гняв, който не се знае накъде ще избие. Ясно е само едно – щом не можем заедно да потърсим сметка на тези, които ни газят всеки ден, да го направим САМИ! С разрешени, с всякакви средства и способи. Когато сигурно знаеш какви ги твори някой гад, потърси му сметка! Иначе утре ще пострадаш от безобразията му самия ти, детето ти и тогава ще се прекършиш окончателно. Ако държавата не защитава живота ти, сигурността и правата ти, защити се САМ!

     Не за друго, а защото животът е нещо, което ни се случва само веднъж. И да си спомним откога не сме се смели от сърце, свободно и без да се оглеждаме. От кога не сме се радвали на друг българин, без да имаме някаква изгода от него, без да ни е роднина, съпартиец или съмишленик. И децата си ли трябва да обричаме на духовната и материална мизерия, която са ни приготвили червеите на България? Докато все още ни има, да направим нещо полезно за себе си и за другите читави българи! Друг път няма.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.