За разликата между Мен и Теб

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

                                                                                           

         АЗ имам нещо…ТИ го нямаш…. В очите на някой АЗ съм по-красива и добра, в очите на други-такава си ТИ…. Моята усмивка се поражда от едно…. Твоята-от друго… И така бих могла да изреждам до безкрайност, защото светът е различен в очите на различните хора и всеки вижда това,което иска,това ,което дава да му се покаже.И чува и усеща различни неща….Иска нещо различно….
        НО….АЗ не се подигравам на ТЕБ,ако нещо не разбирам.АЗ не казвам на бялото в ТЕБ-черно,защото завиждам… Какво ако някой има повече пари или повече обожатели??И какво ако това,което АЗ харесвам,се харесва и на други?Трябва ли коментарите ти да бъдат злобни и завистливи,само защото някой е харесал нещо МОЕ,нещо в МЕН,а не в ТЕБ??? ….        ТЯ искаше да бъде харесвана от всички и не приемаше фактът,че някой може да не я харесва толкова,колкото ТЯ иска.И ако случайно някой си позволи,да не отговори на очакванията й,ТЯ просто казва за него,че „той е глупавият“,“тя е грозната“…Абе, в един момент ,те са прекалено ниско за НЕЯ….Защото ТЯ иска да е над всички и всичко!….Но дали е така?…Може би в Нейните очи,а същевременно просто дава хляб на подигравчиите около Нея.
      Хахаха,виж колко съм жалка.Нали?Защо ли?Защото ТИ така си решила,а не защото АЗ наистина съм такава….Уау,как може той/тя да се държи така???Ама това е недопустимо!…Защо ли?…Защото според ТЕБ това е така….
      Хм…Няма как да се върти светът около ТЕБ,защото светът е за всички!…И знаеш ли?…Ама НА МЕН НЕ МИ ПУКА ЗА ТЕБ!!!….Защо ли?…Ами, защото ТИ просто ми завиждаш!Нищо,че ТИ имаш своите качества…те просто потъват на дъното под злобата и завистта ти!…Но на МЕН ми харесва!….Защо ли?Ами,защото,както съм казвала и друг път- АЗ СЕ РАДВАМ,КОГАТО НЯКОЙ МИ ЗАВИЖДА!…ЗАЩО ЛИ?….ЗАЩОТО ЯВНО ИМА ЗАЩО!!!….
И НЕКА ХОРАТА ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ!!…ЗАЩО ЛИ???….АМИ ЗАЩОТО В СЛУЧАЯ,АЗ СЪМ ТАЗИ,КОЯТО ВЪРВИ ПРЕД ТЯХ,А ТЕ ИСКАТ ДА МЕ ДОСТИГНАТ….
        А АЗ ще си вървя бавно и спокойно напред по моята си пътека,пък който иска да се състезава с МЕН!….АЗ не бързам да изпреварвам.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.