Искаме си младостта! Тогава се чукахме.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Роси АнтовТа гледам как Бузлуджа почервеня. Красиво. Зелен червен връх. После малко ще покафенее. Та да питам:
Освен летящата чиния още колко нужника обслужват нуждите на 60 000 нуждаещи се? И апат ли ги мухи по насраните задници?

После виждам плакат „Искам си социализма“. И си мисля:

Бре вие добре си искате социализма, ама мен питате ли ме дали го искам? Може би плакатът трябваше да е „Искаме си младостта! Тогава се чукахме.“

И си представям какво ще стане, ако социализмът се върне.

Първо ще затворят границите, та да не бегаме от него. После месо ще остане само в магазините по големите градове. В селата и малките ще карат един път седмично. Що там се самозадоволяват /за младите: самозадоволяване не е да мастурбираш, а да гледаш прасе, овца и коза. ката казах коза, се сетих да уточня. за месо да се гледат. не за други нужди/. Ще заживеем здравословно. За хляб ще се виси по опашки, защото има невероятен вкус. Софиянци ще бъдат върнато по родните им места. Да работят в ТКЗС-то. За 3 лева на ден. Цело кило кучешка радост са тия пари. Ще се реши проблемът с паркирането в големите градове, защото за кола ще чакате десетина години. И кола на старо ще е по-скъпа от нова кола. Ще има модни дрехи, последен писък на модата. От модна къща Рила. Токът ще спира често, защото е евтин, ама го нема. Ще има „Кореком“ /за младите: кореком е магазин, где има всичко, где го нема. ама го нема, нищо, че го има. или го има, ама не за всички/. Казармата ще стане две години. Трудови роми ще строят жилища, где не стигат за никого. По двете телевизионни програми ще гледате конгреси на БКП и КПСС. И как се калява стоманата. Чавдарчета и пионерчета, възпитани не от родителите, а от партията ще помагат на стари хора да цепят дърва. И бензин ще има. Евтин. Ама нема до имате кола.

И най-важното. Нема да имате нито телефони, нито компютри, нито интернет. Това ще ме изкефи на макс. Що ми писна да слушам и чета тия, где си искат социализма.

Та се сетих:
Не си искайте социализма! Искайте Нинова да ви даде по една шепа Виагра! Сигурен съм, че ще ви върне в младостта и ще разберете, че не искате социализма, а искате пак да може да чукате. Както се чукахте по времето на социализма и както по времето на социализма ви чукаше чл.1 на конституцията на НРБ. В лицето на БКП.

пп. Като изпиете виаграта, ако сте забравили как се прави, викнете некой млад партиен лидер! И се надупете. Бъдете сигурни, че ще се сетите.

Ай приятен ви ден! На Бузлуджа. И добре я наторете!

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.