Здравейте и как сте?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Георги Ифандиев

Поразиха сайта „Диагноза с Георги Ифандиев“. Сториха го по терористичен начин, характерен за интернационалните комунисти. Така, както от десетилетия ме уволняват от вестници, предприятия и телевизии – където и да започна работа. Все тихомълком, като истински разбойници, промъкващи се в нощна доба.

Тези редове са посветени на онези, които продължават да се интересуват от истината. Нейната поява на светло, макар и в съвсем малка по влияние медия, явно силно засяга интересите на много другари.

Когато в края на 2011 г. стана ясно, че телевизионното предаване „Диагноза“ дели популярност с рубриките на Милен Цветков и потомствената сръбска комунистка Люба Кулезич, за мен беше ясно, че то е обречено на изчезване. Още повече, че заключенията на „експертите“ бяха за очертаваща се тенденция за нарастване на интереса към Диагноза и за достигнат апогей при другите две предавания. При това идеше реч за част от програмата на една кабеларка. „Диагнозатръгна да мери ръст с ефирките, а това явно не е позволено в рамките на комунистическия опит за държава, откраднал гордото име България. Това до голяма степен се дължеше на вас.

Още първият гост на „Диагноза“ в „Евроком“ – София изрази недоверието си в дългия живот на предаването. Следващите участници също не криеха своя скептицизъм. Кой не е наясно със ставащото на тази колониална територия?

   По същия начин подходиха със сайта „Диагноза“. Тъй като вече не са в състояние да го „качват“ и „свалят“ по що-годе изглеждащ нормален начин, го разстреляха. Буквално. Докато съществуваше абонаментната система на достъп, другарите не обръщаха особено внимание. Обаче различни източници ме осведомяваха, че медията е поставена под внимателно наблюдение.

През последните седмици интересът към нея видимо започна да нараства. Някои от статиите прехвърлиха 500 посещения, което е нищо в сравнение с масовите Техни средства за дезинформация в „световната мрежа“. Ала никой не може да отрече – тенденцията за увеличаване на аудиторията е налице. Започнаха да се появяват и т. нар. външни автори. Пролича и готовността на хората, държащи на истината, да проявяват съпричастност и да помагат за издръжката на сайта. Изглежда това също не е разрешено по тези места, обречени на подмяна нагенофонда“, както се изразяват интернационалистите от алчно червената фашистка номенклатура и техните задгранични господари.

Благодаря на всички, които посещават сайтаДиагноза“, независимо от тяхното отношение към медията и мен. Дори на онези, които изпълняват поръчки, но го правят в рамките на някакво допустимо приличие. Държа да известя: когато попитах проектанта Иван Занев дали има шанс за оправяне, той отговори дословно следното:

 

Разбира се, но имам нужда от време. Впрочем, нека не забравяме, че сайтът в момента не иска пари никому, няма месечен абонамент. Нека хората проявят търпение. Би трябвало до няколко дена всичко да е наред.

Съмишленици, които не спират да посещават медията и разбират от комютърни технологии, ме уверяват, че няма опасност от зараза на влезлите в нея. Затова моля за още малко търпение. То може да се окаже и по-дълго, но сме безсилни пред този вид агресия. Това е и урок за всички, които смятат интернет за напълно свободна територия на словото. Както и за тези, които посещават казионните медии, приписвани на новоподстригани „демократи“, които са марионетки в ръцете на Братството. Например на членове на БКП, щатни и нещатни сътрудници на репресивните комунистически тайни служби, уж бивши участници в политиката, подлоги на финансовия Интернационал, допуснали подпомагане от страна на антихуманни организации като „Отворено общество“ и т.н.

Не мога да приема отправените към мен съмнения като следното:

 

???

Подател:        „konsul@myway.com“ (konsul@myway.com)         

Дата:   Събота, 2012, Март 31 17:02:20 EEST

Получател:     mejdu_redovete@abv.bg

            „Не съм сигурен,че това е адреса,но да попитам все пак.

Така ли ще бъде и за напред(за сайта говоря)?И така ще се остави? Който чел,чел,а?

Хайде отговорете ми ,че нещо почнах да се обърквам.

 

Още по-малко послания като тези:

 

IFANDIEVICH,

 

 

TI PISHESH V TVOITE PASKVILI CHE REVOLIUTSIATA V ARABSKIA SVIAT E PLATENA OT OMRAZNIAT TI ZAPAD! MIZERNIK ZHALAH SI! A WE TAPUNGER KAKAV E INTERSA

NA IZRAEL I USA MIBARAK DA PADNE BE AGENTINO DOLEN! TI SI I NA STRANATA NA ASAD NA KADAFI-KAK TE TARPI GOSPOD BE BOKLUK DOLEN GNUSEN PRODAZHEN?

IASTOTO TI E V ZATVORA NA TEB GADINO! TEZI KNIGI KOITO TI IZDAVASH V RUSKATA VSE OSHTE KOLONIA BULGARIA SA IZDAVANI SAMO ZASHTOTO SI RUSKI AGENT!

NA ZAPAD ZA TEZI KNIGI TI SI AKO NE ZA ZATVOR, ZA PSIHIATRIA SAS SIGURNOST! ROTSHILD TA RODSHILT! SPOSOBNI I IMNI HORA SA EVREITE BE SELIANDUR SKAPAN!

TI SE PIKASH PO SHEVOVETE OT ZLOBA I ZAVIST VE BOKLUL DOLEN GADEN!PFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

 

BESILEN SI RUSKA GNIGO PRED SILATA NA TURTSIA! RUSIA LI KITAI LI…MOLIAAAAAAAAAAAAAAAAAA AMI USA A UUUUUUUUUUUUUUU“ (Следва връзка към публикация в „чистия“ вестник „Монитор“?!)

 

ETO TOVA SA TVOITE IDOLI NA TIAH TI SLUZHISH PREZIRAIKI IZRAEL ZAPADA I USA! GNIDA SI TI KOVAREN TIP SI. MDA….I NIE GO ZNAEM !BOG VIZHDA….I NIE SASHTO….“ (Отново връзка към „достоверен“ същия източник?!)

 

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4104551

CHETI RUSKO SPIONCHE

 

И така нататък, все в същия дух… За два дни получих повече от 30 подобни излияния от тозидобронамеренисвестенавтор:

Подател: lubomir petrov (petrov4000@yahoo.fr)

 

Обърнете внимание на заглавията на темите, които използва, например: „laina s prass“.

 

Позволявам си всичко това, защото повечето от вас ме съветват да не обръщам внимание. Ала не са в моите обувки. Повярвайте, с подобна необуздана злоба и агресия не се свиква. Така е всеки ден, от години. Докато изобщо ме нямаше „на светло“, така да се каже, пак беше същото. Обиди, ругатни, заплахи…

 

Още веднъж ви моля да проявите търпение и да разпространявате вестта за съществуването на сайта „Диагноза“ за ужас на античовеците.

 

От сърце ви пожелавам здраве, обич и успехи.

Щастливо посрещане на Светлото Възкресение Христово!

Бог да благослови всички добри хора!

 

                                       Жоро Ифандиев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.