Волгин трябва да бъде свален, а не интервюто с Митрофанова

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Иво БеровТези хора действително не разбират от журналистика. Свалили интервюто с Митрофанова, защото имало пропаганда. Разбира се, че ще има пропаганда. Естествено, че ще има пропаганда. На един посланик това му е работата – да пропагандира действията на своето правителство. Интервюто с него не биваше да се сваля. Задължение на журналистиката е да осведомява хората за руската пропаганда, включително и най-вече чрез изказванията на официалните източници. И чак след това да ги разобличи.

 

И обратното – един журналист в национална медия в никакъв случай не бива да прави пропаганда. Още повече пък да пропагандира военнопрестъпници, както прави Волгин. Защото така не само Волгин става съмишленик на военнопрестъпника Путин, а и Българското Национално Радио. Което е възмутително и недопустимо.

 

Волгин трябва да бъде свален, а не интервюто с Митрофанова. Отделен е въпросът, че Волгин използва и това интервю за пропагандата си. Той така или иначе използва за нея всичко. Затова не бива да работи в една издържана от данъкоплатците национална медия. В България има достатъчно руски и проруски медии, където да се вихри.

 

Пропагандаторът Волгин трябва да бъде свален, защото злоупотребява с положението си и защото подкрепя военнопрестъпници, а не интервюто с Митрофанова, която просто изпълнява задълженията си.

 

Тия хора, имам предвид ръководството на Българското Национално Радио, наистина не разбират от журналистика и следователно не са на мястото си.

 

Затова и те трябва да бъдат свалени.

 

Или пък разбират, но нямат смелостта да преустановят пропагандата на Волгин в полза на Русия и военнопрестъпника Путин, защото тази пропаганда се подкрепя от руски и проруски партии в българското Народно Събрание. И от президента Радев също. А може и самото ръководство на радиото е пропутинско.

 

Отново причина то да бъде свалено. Това, впрочем, отдавна трябваше да се случи. Но няма да се случи, за съжаление. А демократичната общност – политици, граждани, всички, просто трябва да бойкотират така нареченото Българско Национално Радио. Това е изходът, това е решението.

 

 

www.ivremena.com

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.