Журналисти, сър!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевЦялата тази хибридна операция с мигрантите, си има опашка – и тя е както руска, така и полит-ченгеджийска. Най-недостойна е ролята на медиите с тяхната склонност да „репортерстват“, тоест да информират без да обясняват и да се задълбочават. Явно са мобилизирали агитките на националисти и ултраси, които да провокират това напрежение.

 

Знае се кой държи контрола върху агитките – те не биха направили нищо без санкция от „горе“ и от политиците, които имат интереси. Да, Костадинов е един от тях, но той е свързан като генезис през Кралев с Борисов. За това показват Копейкин повече от екрана, като дистракция, за да останете с впечатление, че той е проблемът, а не кукловодите му. Помните в българската политическа история, колко често мобилизираха агитки, охранители – за контрапротести от всякакъв вид. И разбира се ресторантьорите – които не казват, че провокациите са от страна на групи български тийнейджъри, пратени с цел, а говорят изобщо за сигурността в София, за това че губят бизнес и прочие полуистини и полулъжи.

 

Както виждат централните медии продължават да промиват мозъци, за да не питате за милиардите корупция и държавни измяни по темата Турски поток.

 

Журналисти, сър! СЕМ. Пари. Корупцията сред медиите е най-отблъскваща. Освен 4 хилядници, има и милионници.

 

 

Илиян Василев

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.