Олеле мио!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Ами гледам риалитита – когато имам време и, когато съм на кеф. Честно казано тази есен доста се израдвах, че ще има цели две танцувални шоута. Казах си – няма лошо за драгия зрител – нека си се конкурират, поне ще гледаме нещо свежарско, позитивно, готино. Така де – като чуеш танци и танцуване няма начин да не асоциираш позитивизъм и готиност. Както и да си го представиш танцът е красота, танцът е емоция, танцът е забавление, отпускане, свежест. Естествено започнах с Вип Денс – беше ми малко странна концепцията за танцуване по четворки, но ми хареса. Концепцията… за танцуването… по четворки. Не разсъждавах много по темата – звездите звезди ли са, вип ли са, що е ВИП и има ли изобщо беге ВИП – стори ми се много издребняващо. По тази причина и някак си подминах Сашето Васева. Ами недоразумения се случват навсякъде, дори в танцувалните програми.   После Милен замлъкна, което ми се стори никак трагично. Честно казано – предпочитам го мълчалив. Но всичко това започна да ме човърка, защото някак си уж гледах танци, пък то все едно на Биг Брадър лайф все попадах. Някакви драми, някакви разпри, чудесии направо. Една приятелка ме просветли, че всичко било сценарий. Така де – сапунките много се гледали и с цел вдигане на рейтинга и випденсаджиите решили да вмъкнат малко съспенс, малко драматизъм плюс една нишка комизъм. Да е доволен драгия зрител, защото той за това бил жаден – за скандал. А не, както аз наивно си мисля – за танци. Както и да е – попреглътнах го, къде с помощта на дистанционното, къде, успокоена от обещанието, че другото Денсинг шоу ще е различноТО шоу. Поне така се зарекоха, наблягайки няколко пъти, че що е позитивизъм все е у тях. Няма да има скандали, няма да има драми – само танци, танци, танци. Оле!
Да ама оле-то в български вариант се превръща в оле-лее. Точно това възкликнах – олелеее – когато в неделната вечер поредната драма изпълзя от репетиционната на поредната танцуваща звезда. Ще бъда директно откровена – повдигна ми се, хвана ме гнус, почувствах се направо омърсена – и това от някакъв си мизерен Миодраг Иванов, самоопределил се за шоумен. Може да е бил – някога. Макар че аз това някога го помня. И тогава беше все така нелеп и никак забавен. Сега обаче установих, че освен, че е нелеп и никак забавен е и гнусен и зъл и отчайващо елементарен. Питах се снощи – като един редови драг зрител – защо смениха партньорката му, а не него? Едва ли някой би желал да гледа нещо толкова гнусно като Миодраг Иванов. Аз лично – не, благодаря!
Всичко това ме накара да се запитам – наистина ли сме го докарали до там, че да ни забавлява скандалът??? Някой ще каже – ама няма такова нещо, не ни забавлява. Е да – но ако драгите продуценти не смятаха, че драгият средностатистически беге зрител се забавлява от скандалите, просто щяха да ни спестят подробностите от кухнята на риалититата. Т.е. – не знам дали и тук скандалът е търсен, но определено е намерен. О Мио, олеле, о не!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.