СРАМ НЯМАТЕ, БЕ!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Старци и псета вият в полята...    И Масларова мина метър вчера, докато следващия път потулят всичко и се окаже, че не тя дължи на държавата 11 милиона, а е точно обратното. Както се оказаха невинни братя Маргини, Галеви, Николай Цонев, „наглите”, Красьо – черничкия, „трактора” и още хиляди знайни и незнайни хайдуци, щъкащи като хлебарки из поробената ни земя. Виновен е единствено Сульо от Долно Нанагорнище, за глоба от 3 лв. преди 15 години, която заради направени „разходи” по издирването на адреса на длъжника от съдия – изпълнителя, се е превърнала в сумата от 300 лв. Голяяяяямо правосъдие, голяма работа!

Холандците имат електроцентрала, която произвежда най-евтиното електричество в Европа, защото за суровина се използва птичия тор. От една страна си чистят отпадъците от птицекомбинатите хората, от друга – евтин ток.

При нас токът поскъпва за петнадесети път, откакто чехи, немци и австрийци „приватизираха” електропреносната ни мрежа. Крадат стотици милиони от опоскания българин и имат наглостта да показват мерзки реклами по телевизията, в която мотото на пладнешката им кражба е „Знаем за какво сме тук!”. Те хайдуците знаят, а ние знаем ли за какво сме тук?! Питам, има ли някой, който е наясно, защо стои в тази територия на крадци, лъжци и проспериращи разбойници? Какво, ние мазохисти ли сме или робството май ни харесва?

   Вярно, че сме търпелив и мирен народ. Доказахме го през последните двадесет години. Струва ми се обаче, че прекалено се величаем с определението „народ”. За всичко, което търпим от мобилни оператори, спекуланти – търговци, петролни апаши, корумпирани съдии и ченгета, политици и явни бандити, по ще ни прилича да се зовем българско стадо!

Макар и малка страна, преди години произвеждахме и зеленчуци, и обувки, и дрехи, и електроуреди за задоволяване на масовите потребности на средния българин. Имахме си що-годе прилично селско стопанство и дори изнасяхме агнета на арабите. Сега пазарът е пълен с китайски, турски, гръцки и македонски боклуци, а за износ освен да изнасят самите нас, друго не виждам. Като погледнеш гнусните мутри на изродите от лъскавите джипове и тузарски лимузини, виждаш наглост и омраза. Откровено те презират, защото нямаш кураж да ги вкараш в затвора, „толерантен” българино!

   Идеята на комунистите да накарат хората от народа, да съжаляват за времето на бай Тошо, почти се е осъществила. По онова време онкоболните не бяха обирани от докторите, безработни нямаше и образованието беше безплатно. Бензинът струваше стотинки, тока струваше стотинки, телефонът, киното, данъците и книгите, които българите масово четяха, също се купуваха за стотинки. Вярно, че и заплатата на повечето трудещи се бе между сто и двеста лева, но да не би сега тя да е пораснала много? За разлика от „стъкмистиката”, която изнасят агенциите, средната заплата у нас в момента е между 250 и 500 лв. Което ни прави най-бедните европейци и граждани на света изобщо!

Тъй като открай време комунистите знаят само да лъжат и крадат, след като заграбиха бившата държавна собственост и станаха „бизнесмени”, те не успяха да развият предприятията и фирмите, поради откровената си некадърност. Осигуриха си средства до девето коляно, а хората и държавата, кучета ги яли. И кучетата ги ядат от време на време. Не минава седмица без информация от медиите, как улични псета изяли дете, клошар, или невинен гражданин. И това сме ние в момента – територия на мафията, уличните кучета и блеещата простотия!

Срам нямате, бандити недомаслени! Срам нямате и вие – остригани народни овце! Едните заради грабежа, другите – заради овчедушието.

                    

 

 Photo: Виго

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.