София и Виена са два различни свята

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

София и Виена са два различни святаСофия като Виена? Каква лъжа, ГЕРБаджийска…. Но в мръсна и разрушена, хаотична и неподредена София, също има конска тяга. Поне по това си приличаме, нали? Цигански каруци бродят денонощно и крадат всичко метално. Дори за втори път оскубаха подлеза пред НДК – където била културата, или поне част от нея. Учителката по руски език Фандъкова нищо не може да направи, тя изпълнява мисията на Бойко Борисов – да оскубе софиянци най-добре, най-яко! Опита и с данъците – не стана, нищо друго ще измисли…. Боклукът поне е в сигурните ръце на мафията от ТИТАН, на които плащаме с около 50% повече отколкото на „вълка“! Ех, Фандыкова родная…

А междувременно

 

призракът на Мишо Бирата бради из страната

 

ГЕРБ и лично Бойко Борисов са обещали на ЛУКОЙЛ държавата да ги закриля, да ги пази от конкуренция, нали !? Стана ясно, че Бойко Борисов не е като Първанов, той си държи на думата.Въвежда някакви мораториуми за цените на горивата, събира на дискусии икономически малоумници и ги залъгва !! В същото време държавата е направила вноса на горива труден, почти невъзможен. За да печели кой – Лукойл….

Призракът на Мишо Бирата броди из страната, вчера беше Мишо, днес е Валентин Златев, утре ще е Гергов, Ганчев или Васил Божков… Управлява ни мафия, не разбрахте ли !?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.