На вниманието на г-н Министъра на държавната администрация и административната реформа!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Копие: Лидера на ПП НДСВ
 Членовете на ПС на НДСВ

  Уважаеми г-н МИНИСТЪР,

 Ние, гражданите на Република България, които все още помним т. 4 от Программата на Народната партия от 1894г.:

„Администрацията искаме да е служителка на народа, а не произволна господарка; правосъдието да не е една хубава дума, а непоколебима основа на свободата;”,

винаги сме завиждали на Вашето постоянно упорство по издигане административната култура на държавните служители и въвеждане на модерни методи и средства в услуга на гражданите.

 Ние напълно подкрепяме Вашите усилия в изпълнение заветите на Лидера на ПП НДСВ за превръщане на България в по-привлекателно място за бизнес и за живот, особено на младите хора, които, преизпълнени с обич към Родината се завръщат у дома, за да реализират тук своя творчески потенциал.

 За съжаление, обаче, все още се наблюдават печални, да не кажем ГРОЗНИ, рецидиви от близкото ни тоталитарно минало, така картинно и безмилостно описани в един филм, който не бихме искали да назовем. Там гаврата над младите хора застави главният герой да се саморазправи с един самозабравил се партиен функционер – демагог, лицемер, благоняр, дупедавец, гъзолизец и сатрап – след което сложи край на живота си.

 За един от тези рецидиви научихме в „Шоуто на Слави” на 01.04.2009г. Подробности за това предаване могат да се почерпят от

http://vbox7.com/play:0600a9f5

http://vbox7.com/play:86220efd

http://vbox7.com/play:54c4c1e7

както и директно от сценаристите на Шоуто.

 Ние настояваме, Уважаеми г-н МИНИСТЪР, да поставите този случай на обсъждане в Политическия съвет на НДСВ и да поискате оставката на министър  Асен Гагаузов.

 Това писмо ще бъде изпратено до всички български медии, евродепутати, до всички студентски организации на българските младежи тук и в чужбина, до Ръководствата на Българските университети, до Министъра на образованието и науката, до Ръководствата на Политическите партии, до видни български общественици, до чуждестранните представителства.

 Ние не бива да позволяваме повече „над страната ни бащина, да вилней тази страшна простащина”!!!

 С уважение и надежда да бъдем разбрани: Никола Ников, 04.04.2009г., гр. Русе.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.