Да си го кажем направо – българското общество агонизира, защото е отровено

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Георги ВеличковДесетилетия наред, поколение след поколение, България поглъща отровата. Всеобхватно, във всички области върви пропагандата против нормалността, против човешката цивилизация.

В научната сфера, отричане или омаловажаване на научните постижения. Американците не са стъпвали на Луната. 5G мрежите убиват гълъби и хора. Технологиите са вредни, спъват духовното развитие. В медицинската сфера – ваксините са измама и носят болести, бялата мафия не лекува хората, ами ги разболява за да извлича печалби. В семейната сфера – норвежците ни крадат децата, Западът легализира инцеста, пак там учат децата в детската градина да мастурбират. Насилствено им сменят пола. В битовата сфера – забраняват ни ракията, шкембе чорбата, кривите краставици и розовите домати. В историческата област – крадат ни историята, традициите, ние сме най-великата и най-старата нация, но го крият. В туризма дори, един познат екскурзовод води група в Америка и им разправя как лошата Европа унищожила великите цивилизации на инките и маите. В спорта – руските спортисти са най-добрите в света, но все някой им пречи, фалшифицират допинговите проби. В културата, разбира се Достоевски е най-великият писател който някога се е раждал на тая земя, всичко друго написано е нещо там под линия. Религията – естествено Православието е единствената близка до Бога, другото е разврат и пошлост. Във военната сфера – Русия е винаги за мир (нищо че само през тоя век води десетина кървави войни с почти всички съседи), а НАТО постоянно я напада. В политическата област – англосаксонците са поробили целия свят, обаче тоя свят е обречен, всеки момент ще се срине. Западът е богат, защото е ограбил нефта на бедните араби. В образованието – Здраствуйте братушки, О Шипка и поредица от въстания и освобождения. В икономиката – еврото е вредно, вдига цените. В градската среда – на всеки мегдан – съветски солдат. В конспирациите, като се почне от предсказанията на Ванга и Дънов и се свърши с чипирането и кемитрейлса, все Русия е добрата а Западът лошият.

За всекиго има по нещо.

И както човек не може да погълне огромно количество отрова, без това да застраши съществуването му, така и обществото не може да погълне това огромно количество отрова без да се застраши съществуването му.

33 години ги приказвам тия неща, опитвам се да изгреба с лъжица морето. Викат ми, ама ти си краен русофоб. Не, не съм. Българофил съм, не искам да гледам България отровена и агонизираща. Искам децата ми да растат в нормална страна, която е част от човешката, западната, световната цивилизация. А не в някакво ново дигитално средновековие с овехтели пророци.

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.