Разкази от маршрутката IV – Леки разсъждения

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Сега искам да споделя някои разсъждения относно късите поли и панталоните с ниска талия, и тяхното приложение при пътуване в маршрутката. В интерес на истината трябва да си призная, че гореописаното облекло носи голяма естетическа наслада, когато е подбрано подходящо и е облечено върху подходящото тяло. Забелязал съм, че едно такова правилно подбиране може да запълни изцяло времето ми за пътуване. Не затова иде реч обаче.

По-горе описах трудностите, които причинява късата пола при качване в превозното средство. Но освен тези трудности и друго ми прави впечатление. Колкото е по-къса полата, толкова дамата, стояща в нея я придърпва надолу. Нещо не разбирам – хем да е къса, хем все да се дърпа надолу – какъв е смисъла?   Да не говорим за опасността при това постоянно подръпване – да вземе да се откачи нещо по копчетата, които държат облеклото към тялото! Тогава се получава доста интересна картинка, интересна за останалите, не за притежателката на полата.

За панталоните с ниска талия – тук пък проблемът е обратен – не в смисъл, че гледам обратни с такива панталони, а че това облекло постоянно се дърпа нагоре. Защо? За какво е цялото това усилие? Нали след като са облечени тези дрехи, те са призвани да разкриват. Защо се опитват някои да ги деформират? За малко да забравя! Любимата ми комбинация е панталон с ниска талия, гарниран с късо потниче. Много са симпатични усилията на носещата ги едновременно да дърпа панталоните нагоре и потника надолу! А много интересно става, когато носещата ги реши да се хване за дръжката на тавана. Е, в тази ситуация забравям къде точно трябваше да слезна!

П.П. Щях да забравя, един съвет, ако сте решили да носите панталони с ниска талия, задължително е бельото ви да е ново и хубаво! В противен случай се губи цялата естетика.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.