Разкази от маршрутката XXI – Маршрутката като опасност за семейството

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Тези дни осъзнах нещо потресаващо, а именно. Маршрутката, освен място за социализация, сексуализация и място за интересни наблюдения, може да бъде и място, водещо до семейни неразбории. Питате се как ли, ами например, излезли сте сутринта облечени в снежнобялата си риза, пътувате си, този път не сте успяли да седнете и се возите прав. До вас е застанала дама, стилно гримирана, на устните си е сложила хубаво розово червило. В един момент шофьора прави любимото си упражнение, набива рязко спирачките, за да може пътниците вътре да се подредят още по-нагъсто  , та да има място за още маршруткопътуващи.   В момента на набиване на спирачката, дамата, находяща се в непосредствена близост до вас, следвайки законите на физиката полита във ваша посока, устните й се оказват на нивото на яката на вашата риза. В следствие на това точно там се появява едно много ярко розово петно от червилото й.   Айде сега да обясните на съпругата си как точно червилото се е оказало на яката ви. Много трудна процедура.
Или пък, някъде по-напред ви обясних колко е интересно като пътувате да се опитате да си бръкнете в джоба, никога не знаете дали ще уцелите вашия. Та в такава ситуация, някой до вас решава да прибере някакво листче в джоба си. Но понеже близостта е достигнала до степен да си разменяте джобовете, вместо в неговия си пъха листчето във вашия. Прибирате се и решавате, че панталоните ви са за пране. Слагате ги на подходящото място, съпругата ви решава да пусне пералнята и като всяка уважаваща се домакиня проверява джобовете на всички приготвени дрехи. Стига до вашия панталон и оттам изскача листче, на което се оказва че има написано „0888хххххх Мимето, обади ми се, тигре“ и това, подпечатано с яркочервена целувка. А сега да ви видя как ще успеете да обясните, че листчето не е ваше, че нямате никаква идея коя е тая Мимето и че въобще не го и знаете кой е тоя „тигре“. А, дали ще успеете, получава се една много комплицирана ситуация.
Ами, ако не дай си боже пътувате със съпругата си и неволно при опита ви да се понаместите, без да искате, подпрете дамата до вас по задните части? Ако е такава, която често пътува, няма проблем. Тя ще е запозната с тези неволни потупвания по основата на бедрата й. Но ако е такава, която няма много опит във возенето в маршрутка, става страшно. Обръща се към вас и се започва.
– Ей, ти, що ме фащаш за задника бе, що не си прибереш ръцете, пък като толкоз ти се иска фани си твоя бе, простак такъв, как не те е срам?
Ако е още по-разгорещена може да отнесете и някой шамар, но не това е най-голямата беда. По-ужасно се оказва обяснението, което се опитвате да дадете на съпругата си.
– Ама, моля ти се бе, мило, въобще не съм искал да я хващам за задника, как можа да си помислиш такова нещо, аз съвсем неволно, без да искам се получи, честна дума! Е, айде сега де, не ми се сърди, моля ти се де!
И така нататък, доста време ще мине, докато вашата благоверна ви прости това неволно отплесване на ръката.
Или пък, пред вас застава едно от онези прекрасни създания, облечено в тясна блузка с доволно голямо деколте, притежаващо забележителни форми. Вие като един истински мъж с огромен интерес забелязвате същественото, обаче нежната ви половинка не проявява разбиране към вас. Пак се започва едно мърморене, едно недоволство, как да й обясните, че човек като е на диета, може поне менюто да прегледа, без да си поръчва.
Така, че много внимавайте при пътуване, получават се едни много комплицирани ситуации, водещи до неприятни семейни изживявания!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.