Безплатен фест ще взриви Стрелча

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Нищо подобно фест 2010, 28-ми август, град СтрелчаБГ банди подготвят див музикален щурм и се заканват да ви оставят без глас в нощта на 28-ми август

Яки жици, неизвестно количество бира и най-готините мацки. След 28-ми август гостите на първия Нищо подобно фест 2010 няма да имат сили да сглобят по-дълго изречение. На въпроса къде са се подредили така ще отговарят като в казармата, кратко и ясно – в Стрелча. После геройски ще легнат да спят.
Не завиждайте, а елате и вие! До събота – 28 -ми август имате ужасно много време, за да метнете раниците на гръб и да разцъкате сайта на това невъзможно за описване събитие – http://nishtopodobno.strelcha.bg/. Освен това е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО – не само МУЗИКАТА, но и КЪМПИНГЪТ. 
С други думи – опвате си палатката, взимате си бирата и прекарвате една дива вечер в подножието на Средна гора. Гарантирано никакви мечки няма да посмеят да припарят – купонът ще оцъкли всичко живо между Пловдив, Панагюрище и София. Както казват организаторите от „Луда Яна“ – „Стрелча е Центърът на Вселената – намира се през две преки от Пловдив, на две бири разстояние от София и вляво от пътя за морето“. Пей сърце е с какъвто и транспорт да тръгнете – на сайта и това го пише.
Подкупвам нищоподобниците с още няколко бири и успявам да изкопча списъка на всички банди и диджеи, които се канят да ви отнесат главите като за последно в края на лятото (виж накрая).   
Питам ги тези на пръв поглед читави момчета и момичета с какъв акъл решиха да съберат на едно място джаз, електроника, irish rock/blues, Ska, Punk, Grunge, Thrash metal, дъб и какво ли още не. Свестен отговор така и не получавам, щото е видно, че на 28-ми ще има за всекиго по нещо. Или както ми подшушват на ушенце – заканват се да сбъднат всички ваши фантазии. Имат предвид музикални, надявам се… Макар, че знае ли човек, като ги гледа колко са надъхани…
Купонът ще продължи чак до сутринта (оле!), ще бъде див и по ваш вкус.
Иначе по принцип мястото е кротко – едно такова зеленичко, хората възпитани, едни поля с рози докъдето ти стигне окото.
Явно след 28-ми август Стрелча ще сложи край на кротките си летни нощи, защото от „Луда Яна“ се заканиха да забиват на същото място и по същото време всяка година!
В сайта има пълни указания за всичко що е безплатно, на кой стадион ще бъде епицентърът на земетръса, защо трябва да си носите едновременно бански и пуловер и как изглежда перфектната рецепта срещу главоцеп! Подсказка – лае и има крилца….

Това е от мен засега – бройте ме отвлечена доброволно в посока Центъра на Вселената. След реанимацията ще пиша пак!

Нищо подобно фест 2010, 28-ми август, град Стрелча

Събота, 28-ми август

17:00 – 17:20 ч. Официално слово на кмета на Община Стрелча – Ильо Ильов, обявяване на началото на феста от организаторите на събитието – Инициативен комитет „Луда Яна“ и Цветан Цветанов, водещ в предаването „Аларма“ по програма „Христо Ботев“ на БНР.

Изпълнители live:

Киро The Magic (тромпет) – джаз импровизации
Treble Trable (София) – irish rock/blues
Help Me Jones (София) – New Wave, Synth Pop
StopBG Band (Асеновград) – Ska, Punk, Grunge…
Група AS (София) – Punk
Група КсеТоФон (София) – музикално-бираджийско-колоездачна-стопаджийска
Sisters of Radomir (София) – блек-енд-рол
S!ckflag (Пловдив) – Thrash metal

Dj’s:

Sofia Dub Club (София) – дъб пърформънс
DjZmey (София) – вдъхновен от Балканите етно микс
Иван Славов и приятели – танцувална електронна музика
Dickie – електроника

Неделя, 29-ти август

08:00 ч.
Официално закриване на първия младежки музикален фестивал „Нищо подобно Фест 2010″ в гр. Стрелча (28-29 август 2010 г.)

Точната програма и подредба на изпълнителите ще бъде публикувана на сайта.

http://nishtopodobno.strelcha.bg/

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.