БЪЛГАРСКИ ВЗРИВАТЕЛ НА АПОКАЛИПСИСА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Време е за промяна!   Има моменти, в които всеки се чувства толкова омерзен и безпомощен от безобразията извършвани в държавата, че ако има възможност би се махнал на момента, възможно най-далеч от тук. Защото иначе би се провокирала агресия, а тя изобилства повече от всичко по земите ни.

Докога само ще приказваме и пишем по форумите? Кога най-после ще избухнем като капсулдетонатор, за да взривим чудовищната гавра срещу нас? Способни ли сме изобщо на нещо радикално, защитаващо гражданските ни права и свободи?

Що за кошмарно нарушаване на всякакви писани и неписани закони, са кражбите от депутати, митничари, ченгета и съдии? Цели милионерски села и комплекси каквито можем да видим единствено в Холивуд се издигат, защитени от яки дувари, камери и добермани. Хотели на самия плаж стоят несанкционирани въпреки, че не отчитат доходи, продават се наркотици в техните ресторанти, барове и дискотеки, проститутки и сводници дебнат като лешояди, а чуждестранният турист немее от безогледната анархия.

Защо се правят безсмислени предавания по телевизията, за събиране на средства за нуждаещи се, когато милиарди вече са откраднати и никой не се опитва да върне поне част от тях? Фактът, че държавните служители в голямата си част са бюрократи и не вършат работата, за която им се плаща, не оправдава никое „милосърдно“ предаване, целящо измъкването и на последното левче от доверчивия зрител. Наглият рекет от страна на мобилните оператори за въображаема печалба, съпроводен от десетки есемеси на ден трябва да бъде наказан с глоба и отнемане на лиценза им. Като видя наглата мутра на Ники Кънчев по телевизора и чуя мазния му лъжлив глас, агресията буквално избухва в мен, и ако е наблизо негодникът, без да се замисля бих му сритал задника.

Като си карам в лентата за напред, а поредното нагло копеле се опитва отляво или отдясно да ме пререди, иде ми да му забърша здрав шамар, за да разбере, че правилата трябва и да се спазват понякога. Като ……….! Има толкова много, един от друг по-фрапиращи примери за беззаконие, анархия и явна бруталност, че само саморазправата изглежда единственото свястно правосъдие. Нормалните хора в държавата са отчаяни и не вярват на никого! Озлобени от безобразното ограбване на държавата, ние изливаме протеста си едни срещу други. Няма ли най-после да се осъзнаем и да започнем да търсим сметка на „законните“ престъпници в България? Кога ще направим нашия основателен граждански протест, срещу унищожителите на държавността, законността и моралните ни устои? Кога най-после ще започне да се продава оръжие на всички нормални българи, опитващи се да се защитят от насилниците? Докога ще търпим социалистическа конституция и закони, обслужващи олигархията в страната? Докога само ще псуваме от масата, пред чаша ракия у дома?

Време е да взривим апокалипсиса, в който се гърчим, за да тръгне най-после нещо ново, духовно и чисто! Време е за промяна!

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.