КИФЛИ 29 – МАЛКИ ЖЕНИ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0
 

Jan Saudek - Gabi Shaves Herself, 1982Сега, не си представяйте куп леприкони бранещи яростно малки гърненца със злато. Ако бе така, то златото е тяхното невежество. И лошото им възпитание разбира се. Не че очакваме всички кифли да са завършили пансион за благородни девици и да са добре представени в обществото, но „здравей“ и „довиждане“ не изисква капацитета на енциклопедия Британика. Стига и един Български речник на кратките думи.

 

Малките, малките, малките, гледащи лошо, с издути ноздри и стойка на мъж – както се пееше в една песен… Или няма такава? Хубаво е да има. В смисъл, кой иска борец до себе си? Не борец за правда и свободи, ами надъхан гамен с цици и вербални умения на контрола в градския транспорт.

– Скъпа, прибрах се.

– Карти и билети!

Не е оферта нали? Даже на тембър го докарват.

 

Помня един спортен екземпляр – към два метра висок с бедра на биатлонист и корем на състезател по сумо, как запъхтяно ме настигна в парка с думите:

– Еее, пичага, и едно здрасти не казваш!?!

Мило момиче с благ характер. А бе едва на 15.

 

Да, подрастващите наистина растат. И масово и масивно… затлъстяват. В епохата на здравословен живот и хилядите фитнес зали, по улиците е пълно с меки, бели жени с пърделници способни да закрият екрана на 59 инчова плазма. С което коренно променят смисъла на спецификацията на уредите – Ефективна видима площ. Но и това не е толкова страшно. Страшно става когато го кажеш. Тогава масата пред теб изведнъж се пълни с чувства, става деликатна и ранима. Porca miseria! Храниш се като мъж, пиеш като мъж, псуваш като мъж – ми приеми го като мъж! Мъжки момичета? Кифли! Последното мъжко момиче го е описал Джек Лондон и му е дал името Пасук (Мъжеството на жената – бел. за кифл.).

 

Но има и малки бонбониери, които са също толкова революционно настроени. Борбени демек. Независими. Много обичам независими жени… Идват и едни такива… независими!

 

И напук на цялата им независимост вървят комплект с майки, баби, дядовци, внуци и куп несимпатични приятели, които им обръщат внимание.

 

Понякога искам да бачкам за енергото и само да дърпам шалтери – Шат, шат, шат, ХА! На виж са колко си независима! Направи по едно кафе сега. Първа стъпка – стъкми огън…

 

Независими – задника ми. Не знам кое им е независимо – секса със сигурност не е!

 

Добър ден – муш. Добърденто идва от тебе, муш е взаимно. Боли ме глава – трябва ми мъж. Скъсахме с оня – трябва ми мъж. Нещо съм в депресия – трябва ми мъж. Нямам ко да праа – трябва ми мъж.

 

Излиза, че мъжът е лек. Само дето нито една кифла няма акъл да прочете упътването. Щото ние мъжете сме спретнати – идваме с упътване! Там най-отгоре е записано:

 

 Преди да процедирате, опитайте с нещо по-простичко – домашен любимец или фикус. Ако екземплярът оцелее, след три седмици може да дочетете упътването.

 

ПС

За въпроси или забележки по темата се свържете с нас на: kifli@forumat-bg.com

Уверявам ви мейлът е съвсем реален и ще получите дискретен, но искрен отговор.

 

 

 

Photo: Jan Saudek – Gabi Shaves Herself, 1982

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.