НАРОДЪТ ОСКОТЯ ОТ „ДЕМОКРАЦИЯ“

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

НАРОДЪТ ОСКОТЯ ОТ "ДЕМОКРАЦИЯ"  Да си предател е лична трагедия, но когато предателството ти е свързано с дребни материални облаги за сметка на обществото, вече си се превърнал в човешка отрепка.

Винаги е трудно да съдиш някого. Още повече, когато отрепките преобладават пред нормалните хора. Ще си позволя да дам конкретни примери за национално предателство, каквито едва ли биха се случили в друга държава.

Незаконно пристроените етажи и цели постройки в стария Несебър трябваше да се съборят /Друг е въпросът защо не започнаха от хотелите по плажната ивица на Слънчев бряг/. Собствениците от Несебър предпочетоха градът да бъде изваден от списъка на ЮНЕСКО, но да запазят незаконните си придобивки. Фактът, че с всичката натурия, минаваща за търговия през лятото, не се отличават от „Капалъ чарши“, за тях е без значение.

Освен незаконното митничарско селище около язовир „Ивайловград“, има стотици по-малки постройки, вдигнати от собствениците им преди повече от 50 години. Някои от тях са готови ДА СЕ ПОГЪРЧАТ, но да запазят бараките и курниците си.

През последните две десетилетия стотици „народни избраници“ предадоха и продадоха род и родина, с едничката цел – забогатяване.

Такава небивала човешка деградация няма дори в Сомалия и Афганистан. При това жителите на тези държави са много по-бедни от нас. Това, което минава за демокрация по нашите земи, разминава всички каубойски представи от времето на Дивия запад. Невероятната вопиюща простотия, наглост и безсрамие се вихрят в държавата ни от времето, когато явно, или скрито ни управляват червените олигарси. Преди това е имало доблестно офицерство, хора които са давали живота си за родината, без да смятат какво ще спечелят или загубят. Такива българи веч НЯМА!

При откриване на магазините LIDL се видя как старци се бият за евтини банани. Че сме бананова република вече е ясно на всички, но, че половината българи са се превърнали в изгладняло стадо маймуни, се вижда дори от космоса!

                                                

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.