НАРКОДИЛЪР ЛИ Е КОЛЬО БОСИЯ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Николай Колев – БосияМихнева и компания ще зарадват с парите си някоя детска градина, но не по банков, а по съдебен път

Винаги съм смятал, че е чиста суета човек да занимава публиката със себе си. Напоследък, обаче, срещу мен организирано се води оплювателска кампания. По повод изцепките на Никола Филчев и компанията на Маргарита Михнева, че съм наркодилър съм длъжен да обясня следното:

Това не е първата мръсна кампания срещу мен. Още в края на седемдесетте години на миналия век в моя роден град плъзнаха дирижирани слухове, че съм алкохолик, изнасилвач, курвар и педофил. Че съм злостен антисъветчик, долен антикомунист и асоциален тип. Че имам мания за величие, пиша безсмислени и нискокачествени стихове и проза, а преводите ми са без никаква стойност. По-късно, когато си видях част от досието, прочетох това в справките на ДС. Така се доказа кой е създателят на тези слухове и кой е поръчителят. Това се разбра от подписа на тогавашния първи секретар на БКП на Старозагорски окръг Минчо Йовчев от делото ми през 1986 година. В различни варианти тези долнопробни кампании се водиха до края на 1989-та. След преврата тактиката се смени. Започнаха да търсят криминални и противодържавни деяния от нов тип.

С цел да бъда подслушван срещу мен започнаха оперативни разработки. Например, за разработките „Болния“ и „Бърлога“ през 1995-96 г. разбрах през 1997 година. Нещо повече, успях да ги придобия. В тях се твърди, че организирам военен преврат заедно с ген. Люцканов. През 2001 г. ми попаднаха документи за ДОР /дело за оперативна разработка/ „Комбинатор“, в която заедно с покойния прокурор Николай Колев съм нарочен за наркодилър и наркотрафикант. Разбира се, истинската цел беше да бъда подслушван, за да мога да бъда омаскарен, ако случайно направя някаква изцепка. Обаче подслушвачите и техните повелители нямаха късмет.

Това е само видимата част. Вероятно има много нерегламентирани прослушвания и проследявания, тъй като от време навреме някое току-що пенсионирано ченге /най-често от женски пол/ ме намира и ми казва, че съм бил на подслушване и проследяван. Това нито ме тревожи, нито ме впечатлява. Просто гали суетата ми, че по този начин ме правят значим за властта на тази територийка, наречена България.

Гали суетата ми и откритото ми проследяване в Русия през 1992-ра и 1998 година. Гъделичка егото ми фактът, че от посолството на САЩ преди години се опитаха безуспешно да ме вербуват.

Сега свирнята е, че съм Кольо Наркобосия.

Няма надълго и нашироко да обяснявам дали съм или не наркоБос. На хората, които в интернет ме запитаха и проявиха интерес към мен благодаря. Понеже трябва да им отговоря ще им кажа следното:

На 13 декември т.г. /понеделник/ от 16 часа в Софийски районен съд ще се състои първото дело, заведено от мен срещу бившия Главен прокурор Никола Филчев по повод негови изцепки по телевизията преди няколко месеца, че съм наркодилър. Той се укриваше, за да не получи призовката, но това не му помогна. Желаещите да получат компетентен отговор на този въпрос могат да получат удовлетворение. На горепосочената дата.

Що се отнася до Михнева и компания, ще дойде и тяхното време. Съвсем скоро, при това. Ще зарадват с парите си някоя детска градина. Само че парите няма да са по банков, а по съдебен път.

Желая весело посрещане на Коледните празници на всички мои сънародници. Не унивайте и не се страхувайте. Бъдете смели, добри и отговорни. Точно обратното на това, което са родните властници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.