Инициатива, която заслужава внимание

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

TeamPro – платформата, зад която стоят млади и амбициозни хора от бранша на заведенията за хранене и развлечениеПредставяме ви TeamPro – платформата, зад която стоят млади и амбициозни хора от бранша на заведенията за хранене и развлечение. Идеята им е вдъхновена от трудностите при намиране на качествени кадри и цели да обедини работещите в сектора.

 

Регистрацията и създаването на профил в www.teampro.bg е напълно свободна за всички, които работят и желаят да се развиват в ресторантьорската, кафе-клубната и дискотечната сфера. Заведенията могат не само да търсят, но и да привличат служители, като в полето за описание посочат какви кадри търсят и какви работни условия предлагат.

Друга добавена стойност на TeamPro са стандартизираните умения за различните професии, от които служителите могат да избират. Предоставя се възможност за въвеждане на предходен опит, контакти, профил в социалните мрежи и др. Включена е възможност, както за двустранна обратна връзка (напр. даване на оценка по различни критерии, свързани с дейността), така и за директна комуникация чрез изпращане на съобщения в платформата.

Смятаме, че инициативата е страхотна и заслужава вашето внимание!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.