Когато някой ученик е хаймана, родителите му дърпат ушите на него, а не скачат на бой на учителя

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Когато някой ученик е хаймана, родителите му дърпат ушите на него, а не скачат на бой на учителяПреди да се прави „олекотяване на учебния материал“ на някой не му ли хрумна, че падащите резултати могат да се дължат на затворените допреди немного време училища и съответното непълноценно учене онлайн?

Ама ще кажат, че и в азиатските страни беше затворено, а там спад няма. Да, защото там децата са дисциплинирани и отговорни, а не демократизирани и либерализирани лигльовци. Никъде в Китай няма да видите ученик да обижда и да се подиграва с учител. Никъде в Япония няма да видите празна класна стая на дванадесетокласници, защото „ами то в последния клас е така“ и „в дванайсти нанайси“. В Южна Корея пък ще видите пример за ученици, които стоят до 22 часа вечерта в училище, защото са изостанали от останалите по някой предмет и имат нужда да наваксат и да си оправят оценката по него. А когато някой ученик е хаймана, родителите му дърпат ушите на него, а не скачат на бой на учителя, че пишел ниски оценки.

Та да се чудим ли, че децата по азиатските държави се справят по-добре по принцип, а по време на онлайн обучението са били по-дисциплинирани и са учили съвестно?

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.