Доктор Фалос I – Фондация Sex

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

– Добър ден. Аз сам доктор Фалос, приятно ми е да се запознаем. Вие сте една красива млада госпожица. Какво може да ви води в моя кабинет? Има ли нещо, за което искате да поговорим и ви притеснява?
– Здравейте господин Фалос! Аз съм Красимирова. Цеци Красимирова. Важни въпроси тревожат мойта красива главица… искам отговори докторе! Разбрах, че сте вещ и ще ми помогнете, изпратена съм с много препоръки, така че нека чуя вашите заръки! Как мислите, кога една жена е истински щастлива – когато е задоволена или когато е материално обезпечена ? 
– Нима една жена не се задоволява комплексно? Разбира се, че всеки елемент от нейното щастие е важен. Въпрос на степенуване. Но все пак не мислите ли, че любовта трябва да е първото и най-важно условие?
– Ето вече говорим за условия докторе! А казват, че щастието било безусловно…   Е, тогава щом ще има фактори защо да не са материални? Или тогава вече сме меркантилни? Ако се обичаме и соковете ни си съвпадат е свято, но ако търсим богат е скверно… Ах, тези принципи докъде ни докараха!
– Естествено! Та най-важно е да не те е гнус да целунеш обекта, след това идва и желанието, и любов, и чувства, и Бог знае… Но да си готов да задоволиш някого, само заради това, че може да ти плати малкия Jameson или да те извози в скъпата си кола от Бузлуджа до Витошка, вас лично пуска ли ви сокове?
– О, докторе! И още как! И знаете ли защо? Защото, ако човек не може да си позволи всичко това, след разметането на всичките сокове и любов остава въпросът – Кой ще ме закара до нас и кой ще плати сметката! И когато той ме погледне с влажен поглед и мазна усмивка и бръкне в празни джобове… ентусиазмът ми мигом ще се изпари и сокове повече не ще потекат! Нали е мъж? Нали аз трябва да съм слаба и невинна, да съм цвете? Пък и да плащам? Еми, еби му майката, кат ще си плащам, направо да си платя и за вибратор? И там ще има сокове гарантирам!
– Значи желанието ви се ражда с лайфстайла… А защо тогава въпросният хубав мъж, си заслужава да метне парите на масата и да изхаби бензин за вас, ако сте като всяка друга? След като вас не може едното голо удоволствие да ви стимулира, какво прави толкоз безценно фелациото или секса ви толкоз значим? Той струва точно толкова – сметката и пътни.
– Това е все едно да ви питам „Е , какво – вас само гърдите ли ви интересуват? Не може ли да е леко грозновата, леко дебела, не много хубава в лице, ама пък със златно сърце!“. Хайде да речем – за голотата ще се разберем! Важно е уви! Химия не се купува с пари… Но тогава да си взема жребец за леглото и идиот да ми плаща? Ще си бъдем специални и безплатни!
– Няма идеално щастие, животът не е захаросан филм, където някой усмихнат богат борсов играч се блъска във вас на улицата и две седмици по-късно се жените в „Свети Павел“ в Лондон. Иначе целият свят щеше да е великолепен и пълен с великолепници. Но ако загледаш родителите си само, ти става ясно, че човешкото щастие е много простичко и обвързано понякога с усилието да се прибереш вкъщи с трамвай след като си се натискал с гаджето. Или да дадеш пет кинта повече. Другото често ражда самота, нерви и гъбички. Неядко съчетани със много повече пари, излети във „Фармахим“. Цената, която плащаш е тази, която получаваш, но ще продължим останалото в следващия ни сеанс, сега времето ни изтече. Приятен ден!

 

 

Виго & Цеци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.