Имало едно време

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Помните ли я? Вероятно повечето от вас са прекарали един ден там, в София Ленд. Возили са се на влакчето, слезли са мокри до кости от лодките, опитали са адреналина на кулата или просто са гледали как децата скачат от въртележка на въртележка с блеснали от щастие очи.

  

 

 

 

 

 

Всъщност, тя си е още там – София Ленд. Ако минете по булевард „Черни връх“ ще видите как зад стените на замъка самотно стърчат изоставените съоръжения – сиви и някак си-тъжни. Едва ли по-тъжни от очите на децата обаче.
Тези деца:

Сега се забавляват, разхождайки се из моловете, които изникнаха като гъбки тук и там и там и тук. Или пък киснат по кафенетата, в интернет клубовете или просто-у дома, пред лаптопа, строят увеселителни паркове във фейсбук, отглеждат виртуални любимци, чатят…
Не, не че иначе щяха да прекарват цялото си свободно време в увеселителния парк. Но. Имаше едно място, на което семейството можеше да прекара един усмихнат и забавен ден заедно. Едно място, където мотото бе-забавление и пак забавление.
Имаше. Едно място. Едно време.
Сега въртележките са тъжни и самотни и погледнато отвън-железата изглеждат направо страшни. Като всички изоставени неща, които чакат нечий интерес да бъде разрешен. За благото на хората…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.