НАЙ-ТИХИЯТ ПРОТЕСТ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Тих сън„На 17.05.2010г. в 15:00ч. пред сградата на община Варна ще се проведе митинг в подкрепа на Колежа по туризъм (Относно оставането му без сграда за провеждане на учебни занятия).
Най-учтиво Ви молим да присъствате и отразите събитието.“

Петя Христова

Докладва Варна:

На указаната дата, според инструктажа, моя милост се озова в 15.30ч. пред община Варна. Вина за закъснението ми имаха руснаците. Всъщност те имат вина за още много неща във Варна. Но прецених, че 30 минути не са фатални за това събитие.

Някой е подал обаче неправилна информация според мен. Пред голямата и стройна община на Варна имаше цифром и словом трима души. Жени. 

Една възрастна жена с вишнева парка, която хранеше някаква птица, но определено не напомняше по нищо на атмосферата на сан Марко. Птицата беше дива и жената уморена и без блясък.

Една млада жена в цикламено розов тоалет, която определено чакаше някого и излъчваше приповдигнатост. Някак не я заподозрях в бунтовнически настроения и личната й приповдигнатост не се връзваше с определени протести.

И една жена, която си клонеше баш към спирката с ярко морковена коса. И тя не беше от хората, които се очакваше да видя.

Илюстрация на всичките ни протести.
Ами….това е засега.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.