Още 5 дни остават за включване в онлайн конкурс за младежка инициатива

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Още 5 дни остават за включване в онлайн конкурс за младежка инициативаГолям интерес предизвика обявеният от сдружение „Национална асоциация за развитие и подкрепа“ онлайн конкурс за младежка идея/инициатива, който се реализира по проект „Активни младежи“, финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2023 г., Министерство на младежта и спорта.

От 15.12.2023 г. до 15.01.2024 г., желаещите младежи на възраст от 15 до 29 години имат възможност да се включат чрез 2-минутен видеоклип с предложение за реализиране на своя уникална младежка идея с обществена и социална значимост.

Целта е активно привличане на ученици, студенти и млади хора, чрез провокиране на интереса и творческата им изява. Участието в уеб конкурса ще даде възможност на младежите да покажат таланта и уменията си, а от друга страна ще бъдат разкрити техните интереси, какво ги вълнува, какво им е интересно, в какви дейности биха се включили или организирали самите те.

До момента са изпратени над 40 видеоклипа, като всички те ще станат публични във фейсбук на 16 януари 2024 г., когато ще стартира и гласуването.

За участие в конкурса се допускат младежи на възраст от 15 до 29 години. Необходимо е кандидатите да запишат видео до 2 минути, с максимална големина до 25 МБ, за реализиране на младежка идея или инициатива.

Клиповете трябва да бъдат изпратени през Facebook Messenger на страницата на сдружението – НАРП или предадени лично, в срок до 15 януари 2024 г. /понеделник/.

Победителите ще бъдат излъчени чрез отразени харесвания (лайкове) на 20 януари 2024 г.

Класираните на първите три места в конкурса ще получат следните награди:

 

1. Смарт часовник на стойност до 350 лв.;

2. Шумоизолиращи слушалки на стойност до 250 лв.;

3. Bluetоoth аудио колонка на стойност до 150 лв.;

 

Ще има и утешителни награди за участниците до 10-то място, спрямо лайковете на страницата.

Подробна информация за уеб конкурса, може да бъде намерена в създаденото събитие във фейсбук „Онлайн конкурс за младежка идея/инициатива“ на следния линк: https://fb.me/e/1F76jbFyU

Запознайте се с регламента на конкурса – https://narpbg.com/?p=379

Попълнете декларация тук: https://narpbg.com/?p=368

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.